Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Preuzimanje robe

1. Robu je moguće preuzeti u Zagrebu na adresi Cvijete Zuzorić 21, 10 000 Zagreb - PONEDJELJAK, SRIJEDA, PETAK 08:00h - 16:00h, UTORAK, ČETVRTAK 8:00 - 18:00h

Način dostave

Isporuku robe po primitku potvrde o izvršenoj uplati vršimo putem In time dostavne službe. Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja na pošiljci. Kupac je dužan prijaviti oštećenja osobi koja je izvršila dostavu, te odbiti primiti oštećene proizvode. Naručene artikle dostavljamo na području cijele Hrvatske.

Cijena dostave

Za sve narudžbe dostava se naplaćuje 4,64 € ( cijela Hrvatska ). Za narudžbe veće od 331,80 €, dostava je potpuno besplatna. Napomena: dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala.

Rok dostave

Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade. Dostavu na području Zagreba obavljamo vlastitim prijevozom i tada je moguće dogovoriti točno vrijeme dostave. Dostavu obavljamo u roku od 24 - 48 sati, (ovisno o mjestu dostave) osim proizvoda za koje je kupac posebno obavješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Bodiš d.o.o. bez isporuke kupcu i sl.). Bodiš d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku. VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!


VSC Pro+ Internet Prodaja   Online Trgovina